Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Canik TP9 DA, 9mm Para pisztoly, DA/SA, bronze

255.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Canik

Leírás

A Canik Arms török gyártó, a kezdetektől fogva a megbízhatóságra minőségre és biztonságra törekedett. Pisztolyaik elképesztő népszerűségnek örvendenek világszerte, de természetesen amerikában a leginkább kelendőek. Visszafogott áruk, és képességeik egy ligába emelték őket a legnagyobb nevekkel. Számos ismert és elismert lövész használja őket versenyeken. A Canik modellek igyekeznek a létező összes felhasználási területet lefedni, így találunk köztük sportlövész, taktikai, önvédelmi darabokat is! Pisztolyaik kivétel nélkül kemény polimer kofferben, jobb és baloldalra is felerősíthető gyorstokkal, és egyéb kiegészítővel, mint red-dot adapter érkeznek. 

A Canik TP9 DA/SA egy kompakt méretű, általános célú pisztoly, a legmodernebb fegyverek minden tudásával és funkciójával ellátva. Sütése Single és Double Action is, Glock rendszerű elsütőbillentyű biztosítással látták el, így teljesen kiküszöbölve a vétlen elsülést. A tárkioldó karakteres szögletes designt kapott, melynek köszönhetően könnyebben kitapintható, érezhető hüvelykujjal, továbbá jobb oldalra is átszerelhető. A TP9-es öntöltő rendszerű, tehát tüzeléskor a lőszerből kiáramló gázok hatására a szán hátrarobban, a tárrugó a töltényűr elé adja a következő lőszert, majd a visszasikló szán betölti azt. A szánakasztó csak a pisztoly baloldalán található meg. A szétszedőkar a fegyver mindkét oldaláról elérhető, lefelé húzásával a szán lehúzható a pisztoly erősített polimer testéről és elvégezhető az általános tisztítás. Minden Canik pisztolyhoz tartozik tisztítókészlet is! Sátorvasa szélesített, kontrasztos vonalakat kapott, az elején csúszásgátló felülettel, hogy helyes fogás esetén se csúszhasson az ujjunk az elsütőbillentyűre. 

A Canik TP9-es markolata a normál panelekkel is rendkívül kényelmes, de a gyártó 2 másik méretben is ad hozzá paneleket, melyek segítségével minden tenyérbe tökéletesen fog simulni a pisztoly. Rendkívül sportos és könnyű sütése van, így sportlövészetre is merjük javasolni! A TP9-es széria fesztelenÍtővel és csüretöltés indikátorral is el lett látva a szán hátsó részén, de természetesen ez nem helyettesíti teljes mértékben a töltényűr ellenőrzést! Irányzékai a Warren design-al készültek és fénygyűjtő pontokkal látták el őket, így sokkal egyszerűbben különböztethető meg az első és hátsó irányzék egymástól. Kalibere 9x19-es, így bőségesen találni hozzá lőszert a magyar piacon is! Tárjába 15 darab lőszert tudunk tölteni, tehát kapacitása csőre töltve, biztosítva 15+1 lőszer. A pisztoly csöve alatt MIL-STD1913-as 22 milliméteres szereléksínt találunk, melyre pisztolylámpát, vagy lézeres célzássegítőt erősíthetünk. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Elsütő működése SA/DA (Single és Double Action)
hossz 182
Súly 796gramm