Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Canik TP9 SFT METE, 9mm Para pisztoly, SAO, black

321.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Canik

Leírás

A Canik Arms török gyártó, a kezdetektől fogva a megbízhatóságra minőségre és biztonságra törekedett. Pisztolyaik elképesztő népszerűségnek örvendenek világszerte, de természetesen amerikában a leginkább kelendőek. Visszafogott áruk, és képességeik egy ligába emelték őket a legnagyobb nevekkel. Számos ismert és elismert lövész használja őket versenyeken. A Canik modellek igyekeznek a létező összes felhasználási területet lefedni, így találunk köztük sportlövész, taktikai, önvédelmi darabokat is! Pisztolyaik kivétel nélkül kemény polimer kofferben, jobb és baloldalra is felerősíthető gyorstokkal, és egyéb kiegészítővel, mint red-dot adapter érkeznek. 

A Canik TP9 SAO egy teljes méretű, elsősorban sportlövész célú versenypisztoly, a legmodernebb fegyverek minden tudásával és funkciójával ellátva. Sütése Single Action Only, Glock rendszerű elsütőbillentyű biztosítással látták el, így teljesen kiküszöbölve a vétlen elsülést. A tárkioldó karakteres szögletes designt kapott, melynek köszönhetően könnyebben kitapintható, érezhető hüvelykujjal, továbbá jobb oldalra is átszerelhető. A TP9-es öntöltő rendszerű, tehát tüzeléskor a lőszerből kiáramló gázok hatására a szán hátrarobban, a tárrugó a töltényűr elé adja a következő lőszert, majd a visszasikló szán betölti azt. A szánakasztó a pisztoly mindkét oldalán megtalálható. A szétszedőkar a fegyver mindkét oldaláról elérhető, lefelé húzásával a szán lehúzható a pisztoly erősített polimer testéről és elvégezhető az általános tisztítás. Minden Canik pisztolyhoz tartozik tisztítókészlet is! Sátorvasa szélesített, kontrasztos vonalakat kapott, az elején csúszásgátló felülettel, hogy helyes fogás esetén se csúszhasson az ujjunk az elsütőbillentyűre. 

A Canik TP9-es markolata a normál panelekkel is rendkívül kényelmes, de a gyártó 2 másik méretben is ad hozzá paneleket, melyek segítségével minden tenyérbe tökéletesen fog simulni a pisztoly. Rendkívül sportos és könnyű sütése van, sportlövészetre kiemelkedően jó választás! A TP9SFX széria csőretöltés indikátorral is el lett látva a szán hátsó részén, de természetesen ez nem helyettesíti teljes mértékben a töltényűr ellenőrzést! Irányzékai a Warren design-al készültek és fénygyűjtő pontokkal látták el őket, így sokkal egyszerűbben különböztethető meg az első és hátsó irányzék egymástól. Kalibere 9x19-es, így bőségesen találni hozzá lőszert a magyar piacon is! Tárjába 18 darab lőszert tudunk tölteni, tehát kapacitása csőre töltve, biztosítva 18+1 lőszer. A pisztoly csöve alatt MIL-STD1913-as 22 milliméteres szereléksínt találunk, melyre pisztolylámpát, vagy lézeres célzássegítőt erősíthetünk. A gyártó ehhez a modellhez bal és jobb oldalra is felerősíthető Kydex típusú gyorstokot is, ad, összesen két tárat és négy darab cserélhető optikai felületet.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Elsütő működése SAO (Single-Action Only)
hossz 192
Súly 789gramm